NinjaKidz

Karate for de mindste......
BEMÆRK HOLDET ER  FYLDT - HVIS DER IKKE ER PLADS BLIVER MAN TILBUDT AT KOMME PÅ VENTELISTE.

Karate hvor legen er en integreret del er udgangspunktet for dette hold i Skanderborg Karate Akademi. Holdet undervises af Christine der, på linie med klubbens øvrige instruktører, er licensieret karate instruktør. Christine vil af og til være assisteret af Isabella eller en af de øvrige instruktører.


Målsætning er, at det skal være sjovt og aktivitetsniveauet højt når der trænes karate. Karate kræver en god fysik men også en høj disciplin, og disse elementer vil vi træne gennem leg hvori der er indlagt øvelser der er tilpasset børnenes fysiske og mentale udvikling.


NinjaKidz holdet er for de mindste - alderen 5-7 år - og henvender sig til alle piger og drenge, der typisk ikke er startet i skole og synes, at det er sjovt at bruge sin krop til fysisk udfoldelse i strukturerede rammer.


Der skal naturligvis være plads til sjov og leg. Gennem legen introduceres elementer fra den traditionelle karatetræning, hvor der er mange traditioner og ritualer der understøtter udviklingen af krop og sjæl.


Der undervises en gang om ugen, hver tirsdag på Bakkeskolen i Hørning. Der vil være indlagt to gradueringer i undervisningsåret hvor børnene kan opleve at få gule snipper på deres bælter. Selve gradueringerne vil være "opvisningen" og kronen på værker hvor de små Ninja'er kan få lov at vise deres færdigheder frem for far og/eller mor. 


Christine

Christine Sensei,  NinjaKidz holdet

Isabella Sensei  - Instruktør,  NinjaKidz holdet

Skanderborg Karate Akademi